Mads Christensen

Foredrag med blærerøven

Med udtalelser som ”En øl smager bare bedre, når den bliver åbnet med et ægte Rolex-ur” er feinschmeckeren og blærerøven Mads Christensen, manden der med de store armbevægelser formår at provokere og udfordre sit publikum.

Netop med provokation får Mads Christensen altid sit publikum op af stolene – for hvorfor sidde ned og hænge med hovedet, når man kan opnå alt her i livet, så længe man tror på sig selv?

Mads Christensen er vel i en absolut positiv betydning udansk, når han giver os muligheden for at se, at vi kan udfolde os meget mere, end hverdagen tør tillade os. Uanset hvad man mener om ham, er det altid en voldsom øjenåbner at lytte til blærerøvens livsfilosofi.

Han er faktisk fuldblodsblærerøv!
Med sin motorcykel, Porsche, det lækre tøj og tandpastasmilet er man ikke tvivl om, at Mads Christensen mener hvert et ord 100 %. Ja, du har måske allerede set ham i medierne, hvor han blærer sig med det meste af, hvad man overhovedet kan blære sig med. Og det rammer altid et eller andet i én at se modet blive udfoldet til den helt store guldmedalje.

Med to Rolex-armbåndsure på håndleddene er den professionelle og ofte politisk ukorrekte blærerøv Mads Christensen altid klar til at levere et uforglemmeligt show, som du ikke må gå glip af.

Book derfor en dag med mesteren i takt og tone Mads Christensen.

Kunstner
Mads Christensen
Firmanavn  *
Kontaktperson  *
E-mail  *
Telefon nr  *
Hvordan vil du kontaktes?  *
Ring mig op
Pr. e-mail
Kort beskrivelse
Ønsket dato  *